Jeļenai Rubļevskai un Denisam Čerkovskim piecpadsmitās vietas Kremļa kausa izciņā

2013-08-25_cerkrubl

24.Maijā risinājās Kremļa kausa izcīņa, kur tiek aicināti planētas labākie sportisti. 2015. gada turnīram pieteicās rekordliels skaits valstu (22) no pieciem kontinentiem. Piedalījās arī 2012. gada olimpiskā čempione Laura Asadauskaite (Lietuva) un 2008. gada olimpiskā čempione Lēna Šēneborna (Vācija), kā arī citi slaveni sportisti. 

Jeļena Rubļevska paukošanā sasniedza otro labāko rezultātu, peldēšanā ierindojās 22. pozīcijā, jāšanā ieguva 17. vietu, bet kombinētajā disciplīnā (šaušana + skriešana) bija astoņpadsmitā. Kopsummā ar 1217 punktiem mūsu sportiste izcīnīja 15. vietu. Uzvaru izcīnīja vāciete Lēna Šēneborna, otro vietu ieguva ungāriete Sarolta Kovāča, bet trešā bija Krievijas pārstāve Donata Rimšaite.

Deniss Čerkovskis  paukošanā sasniedza sešpadsmito rezultātu, peldēšanā ierindojās 21. pozīcijā, jāšanā ieguva 6. vietu, bet kombinētajā disciplīnā (šaušana + skriešana) bija piecpadsmitais. Kopsummā ar 1360 punktiem mūsu sportists izcīnīja 15. vietu. Uzvaru izcīnīja ungārs Adams Maroši, otro vietu ieguva krievs Maksims Kustovs, bet trešais bija francūzis Valentēns Pradess.